risresor

Åtta svenskar i Kina. Från Karlstad till Chengdu. Plugg, öl och dumplings. Lite sång, lite dans, lite naket- som en hallonsorbet.

Hej helgen

Kategori: Allmänt

I fredags hade vi fått inbjudan till en stor födelsedagsfest för lite folk i byggnaden som hade fyllt år. Grejen var att alla skulle ta med något ätbart från deras hemland, så vi fick den briljanta idén att laga stuvade makaroner och köttbullar! Felle la ner sin själ i makaronerna medan Helena Sabina och kicken lagade köttbullarna :) 
Vi visste inte riktigt vad vi skulle vänta oss av kvällen så helt utan förväntningar hoppade vi in i minibussen som skulle ta oss till festen. Vi åkte 10 minuter rakt ut på vischan och när vi hoppar ur bilen möts vi av en anläggning  som hade en stor innergård där festen skulle vara. Snabbt plockades DJ-utrustningen fram och festen kunde börja. Maten från alla världsdelar var mycket uppskattad (även våran haha), och vi dansade natten lång. Vi firade alla födelsedagsbarn från huset med tårta och lekar medans ungefär 50 kineser stod och tittade på och fotade oss.. En bra kväll med andra ord!



















När vi vaknade upp i lördags så var det dags för oss att hejja på våran felle som skulle tävla i en simtävling som universitetet anordnade. Peppade till tänderna så tog vi oss till utepoolen och parkerade oss på första raden för att se så bra som möjligt. Man kan med snälla ord säga att Felicia utklassade alla kineser. Dock är det är oklart varför vissa kineser ens ställde upp i tävlingen, men bra underhållning för oss i publiken var det iallafall. Stolta som tuppar över våran felliboxi vandrade vi vidare för lunch. Kvällen blev lugn med en film och mys!





Idag söndag så har vi tagit lite sovmorgon och de flesta fortsätter med plugg. Idag visar termometern 30 grader utan en enda vindpust så vi njuter av ACn på våra rum! / Julia 

KOMMENTARER:

  • Gunnel & Kenneth säger:
    2015-05-31 | 10:03:05

    Hejja Fellebox!!
    Ett Sholarship kanske??

Kommentera inlägget här: